Tarvitsetko apua? Soita +358 45 773 11950 tai lähetä viesti Ota yhteyttä

Junioriturva

Junioriturva on keskitetty, yksinkertainen järjestelmä, joka turvaa lasta päivähoitoon saapuessa, sen aikana ja sieltä poistuessa. Sähköinen palvelu on keskitetty kanava tiedonkululle kotiväen kesken, päivähoitopaikassa sekä näiden välillä.

Näin se toimii

Junioriturvan avulla voidaan seurata lapsen saapumista ja poistumista päiväkodista. Järjestelmä parantaa lapsen turvallisuutta, sillä sen avulla voidaan valvoa, ettei lapsi pääse poistumaan hoitopaikasta esimerkiksi ilman sovittua huoltajaa. Samalla Junioriturva on kustannustehokas ratkaisu päiväkotihenkilöstön työajanseurantaan, lasten hoitoajan kirjaamiseen sekä läsnäoloperusteiseen laskutukseen.

 

 

 

 Läsnäolotiedot reaaliaikaisina

Junioriturva tunnistaa ja paikantaa lapsen, minkä ansiosta läsnäolotiedot saadaan reaaliaikaisina lapsesta vastuussa olevien tahojen käyttöön. Tiedonkulku huoltajien sekä päiväkodin henkilöstön välillä paranee ja turvallisuus lisääntyy, kun tieto lapsen noutamisesta on näppärästi saatavilla.

 Hoitoajat suoraan laskutukseen

Junioriturvaa voidaan hyödyntää myös hoitajien työajanseurannassa sekä läsnäoloperusteisessa laskutuksessa. Hoitoajat voidaan välittää suoraan taloushallintoon ja palkanmaksuun. Luotettava, testattu järjestelmä on tarkka ja ajantasainen työkalu.

 Monipuolisesti mukautuva

Helppokäyttöisen Junioriturvan yhteyteen voidaan liittää myös ulkoisia järjestelmiä. Samaan kokonaisuuteen voidaan liittää myös useampi päiväkoti sekä kunnan hallintoyksikkö. Keskitetty ratkaisu monipuolisine raportointimahdollisuuksineen poistaa turhaa paperityötä ja ylimääräisiä välikäsiä.

Ota Junioriturva käyttöösi. Hoidamme kaiken puolestasi. Soita +358 45 773 11950 Lataa esite

Tutustu myös näihin

Oppilaitosturva

Oppilaitosturva on yksinkertainen turvajärjestelmä, jolla voidaan monipuolisesti turvata oppilaiden ja henkilöstön oppimis- ja työympäristö.

Työajanhallinta

Työajanhallinnan avulla rakennuttajan ilmoitukset välittyvät verottajalle ja työntekijäluettelot pysyvät ajantasalla.

Senioriturva

Senioriturva yhdistää ensimmäistä kertaa eri valvonta- ja hälytysjärjestelmät sekä hoitajakutsun yhdeksi, helppokäyttöiseksi järjestelmäksi.

Tarvitko apua? Soita +358 45 773 11950 tai lähetä viesti osoitteeseen myynti(at)seniortek.fi Katso yhteystiedot