Tarvitsetko apua? Soita +358 45 773 11950 tai lähetä viesti Ota yhteyttä

Hyvästi turhille avaimille!

Seniortekin kehittämä OviTurva on helppo ja joustava tapa kulkea ovissa. Se antaa turvaa käyttäjille ja asukkaille sekä tuo selkeää säästöä erilaisille palveluntuottajille. Mikä parasta, voit heittää hyvästit turhille avaimille ja ovien sarjoituksille!

 

OviTurva® sisäoveen

Nostaa kustannustehokkaasti esimerkiksi toimistojen, myyntitilojen, arkistojen tai kokoustilojen turvallisuutta. Painike sopii umpioviin.
Kysy lisää!

 

Tilaa OviTurva® ulko-oveen

Pyydä tarjous useamman oven toimituksesta.

 

Kysy lisää Seniortekin myynnistä myynti@seniortek.fi

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Näppärä asentaa

OviTurva on helppo ja nopea asentaa. Se on langaton, eikä vaadi kaapelointia tai muutoksia oviin. Asennus voidaan liittää osaksi muuta kulunvalvontaa. Systeemi toimii patterilla, jonka kestää muutaman vuoden.

 Helppo käyttää

Sisään pääsee kätevästi tunnistimella ja matkapuhelimella ilman avaimia. Poikkeustilanteessa ovi voidaan avata valvomosta ympäri vuorokauden. Puhelimen näytöltä näkee käyttäjätunnuksin saadut oikeudet oviin. Oikeuksien hallinta on helppoa sekä kontrolloitua ja turvallista.

 Turvaa joka tilanteessa

Koko käyttö perustuu vahvaan kulunvalvontajärjestelmään. Jokainen järjestelmään syötetty puhelin on tunnistettu. Kaikki avaukset kirjautuvat lokiin, ja ne ovat myöhemmin todennettavissa. Käyttö tapahtuu suojatussa verkossa, käyttäjätunnusten takana, joten aina oven käyttäjä pystytään tunnistamaan. Käyttöä voi myös rajata myöntämällä oikeuksia esimerkiksi vain päiväaikaan tai kerran viikossa.

 Tuo selvää säästöä

OviTurva tuo merkittäviä kustannussäästöjä, kun avaimia ei tarvitse teettää eikä sarjoittaa. Oviin vaihdetaan vain painike.

 Joustava maksaa

Maksutapahtuma voidaan liittää myös BookIT:n järjestelmään, jolloin palvelun maksu tapahtuu välittömästi.

 

 

 

 

Ota Oviturva® käyttöösi. Hoidamme kaiken puolestasi. Soita +358 45 773 11950 Lataa esite

Tutustu myös näihin

Paikannusturva

Paikannusturvan avulla voidaan ylläpitää ikäihmisten sekä kehitys- ja näkövammaisten liikkumisvapautta turvallisuudesta tinkimättä.

Hoivaturva

Hoivaturva mahdollistaa seurannan avulla edullisen ja huomaamattoman ratkaisun asua turvallisesti kotona eri elämäntilanteissa.

Työajanhallinta

Työajanhallinnan avulla rakennuttajan ilmoitukset välittyvät verottajalle ja työntekijäluettelot pysyvät ajantasalla.

Tarvitko apua? Soita +358 45 773 11950 tai lähetä viesti osoitteeseen myynti(at)seniortek.fi Katso yhteystiedot