Tarvitsetko apua? Soita +358 45 773 11950 tai lähetä viesti Ota yhteyttä

Paikannusturva

Paikannusturvan avulla voidaan ylläpitää ikäihmisten sekä kehitys- ja näkövammaisten liikkumisvapautta turvallisuudesta tinkimättä. Palvelu sopii luontevaksi osaksi arkea, ja se on suunniteltu helppokäyttöiseksi sekä julkiseen että yksityiseen käyttöön. Paikannusturva-asiakas voi kulkea ja hoitaa asioita itsenäisesti niin, että apu on kuitenkin aina tarvittaessa saatavilla.

Näin se toimii

Paikannusturva-asiakas saa käyttöönsä helppokäyttöisen turvalähettimen, joka lähettää reaaliaikaista paikkatietoa hoitohenkilökunnalle tai omaiselle. Laite toimii gsm-verkossa, ja siitä voidaan lähettää painiketta painamalla myös hälytysviesti. Lisäominaisuutena siihen voidaan liittää myös kaksisuuntainen puheyhteys, jolloin lähettimeen voidaan soittaa.

 

 

 

 Itsenäisempään elämään

Mahdollistaa muistihäiriöisen, ikäihmisen ja kehitysvammaisen itsenäisemmän asumisen, elämisen ja omatoimisen ulkoilun. Palvelu auttaa hoivakoteja kohdentamaan voimavarojaan tehokkaammin, kun itsenäisesti toimivat asiakkaat saavat enemmän vapautta.

 Turvallisuus ja mielenrauha

Avun kutsuminen tarvittaessa lisää asiakkaan turvallisuudentunnetta ja vähentää hoitohenkilökunnan ja omaisten aiheetonta huolta. Samalla esimerkiksi muistihäiriöisen paikantaminen vähentää toistuvia etsintöjä. Paikkatieto on saatavissa ainoastaan ennalta määrätyille henkilöille, kuten omaisille tai hoitohenkilökunnalle.

 Helppokäyttöinen tekniikka

Mahdollisimman helppokäyttöiseksi suunnattu laite on käyttöliittymältään huomattavasti esimerkiksi matkapuhelinta yksinkertaisempi. Edullinen laite hyödyntää gsm-verkkoa, joten se toimii lähes missä tahansa ilman ylimääräisiä lisälaitteita tai tukiasemia. Nykyaikaista tekniikkaa voidaan soveltaa monipuolisesti erilaisiin laitteisiin myös tulevaisuudessa.

Ota Paikannusturva käyttöösi. Hoidamme kaiken puolestasi. Soita +358 45 773 11950 Lataa esite

Tutustu myös näihin

Senioriturva

Senioriturva yhdistää ensimmäistä kertaa eri valvonta- ja hälytysjärjestelmät sekä hoitajakutsun yhdeksi, helppokäyttöiseksi järjestelmäksi.

Hoivaturva

Hoivaturva mahdollistaa seurannan avulla edullisen ja huomaamattoman ratkaisun asua turvallisesti kotona eri elämäntilanteissa.

Työajanhallinta

Työajanhallinnan avulla rakennuttajan ilmoitukset välittyvät verottajalle ja työntekijäluettelot pysyvät ajantasalla.

Tarvitko apua? Soita +358 45 773 11950 tai lähetä viesti osoitteeseen myynti(at)seniortek.fi Katso yhteystiedot