Tarvitsetko apua? Soita +358 45 773 11950 tai lähetä viesti Ota yhteyttä

Rakennusteollisuuden sähköinen työajanseuranta

Vähentääkseen kasvanutta harmaata taloutta verohallinto on antanut lain urakka- ja työntekijätietojen ilmoittamisvelvollisudesta. Laki koskee kaikkia rakennusurakoita, joita varten tarvitaan rakennuslupa. Samalla, kun käytäntöjä yhdenmukaistetaan pyritään lain valvonnassa reaaliaikaisuuteen.

Seniortek on kehittänyt lain vaatimaan tarkoitukseen työaikojen leimausjärjestelmän rakennusteollisuudelle. Sen avulla rakennuttajan ilmoitukset välittyvät verottajalle ja työntekijäluettelot pysyvät ajantasalla. Samalla rakennuspalvelun tilaaja on selvillä urakkaan käytetystä tuntimäärästä.

Näin se toimii

Järjestelmä rekisteröi sähköisesti  ja reaaliaikaisesti työntekijän työvuoron ja työajan, läsnäolot ja ruokailun sekä mahdolliset poissaolot. Työmaalla on tietyllä paikalla seurantapääte, ja leimaus tapahtuu henkilökohtaisella tunnistimella tai älypuhelimella. Työajanhallinta käsittelee leimatiedot ja sisältää yritys- ja henkilötietokannat. Tällöin voidaan kuukausittain järjestelmän sisäisesti, helposti ja nopeasti ilmoittaa verohallinnolle kaikki työmaakohtaiset työntekijätiedot. Aikaa ja resursseja ei kulu tietojen keräämiseen ja käsittelyyn.

 

 

 Reaaliaikanen raportointi

Työmaatiedot kerätään täysin reaaliaikaisesti, jolloin työnantaja on aina selvillä työhön käytetystä ajasta tuntimääräisesti. Työntekijöiden läsnäolotiedot voidaan siirtää suoraan palkkajärjestelmään vaivattomasti.

 Helppokäyttöinen ja opastava

Olemme kehittäneet yhteistyössä asiakkaiden kanssa teknologiastamme mahdollisimman helppokäyttöistä. Keskitetyn ratkaisun ansiosta koko järjestelmän käyttö on yksinkertaista ja nopeaa.

 Kustannustehokkuus

Kertainvestoinnilla hankittavan järjestelmän vuosittaiset käyttökustannukset ovat todella pienet eikä tekniikan käytöstä peritä vuosittaisia lisenssimaksuja. Kokonaisuus voidaan toteuttaa myös osajärjestelminä, jolloin toimintoja voidaan lisätä tarpeen mukaan. Ajansäästö puolestaan alentaa kustannuksia pysyvästi lisäten samalla henkilöstön työtehoa.

Ota Työajanturva käyttöösi. Hoidamme kaiken puolestasi. Soita +358 45 773 11950 Ota yhteyttä

Tutustu myös näihin

Oppilaitosturva

Oppilaitosturva on yksinkertainen turvajärjestelmä, jolla voidaan monipuolisesti turvata oppilaiden ja henkilöstön oppimis- ja työympäristö.

Junioriturva

Junioriturva on keskitetty, yksinkertainen järjestelmä, joka turvaa lasta päivähoitoon saapuessa, sen aikana ja sieltä poistuessa.

Paikannusturva

Paikannusturvan avulla voidaan ylläpitää ikäihmisten sekä kehitys- ja näkövammaisten liikkumisvapautta turvallisuudesta tinkimättä.

Tarvitko apua? Soita +358 45 773 11950 tai lähetä viesti osoitteeseen myynti(at)seniortek.fi Katso yhteystiedot