HoivaTurva valvoo läheisesi hyvinvointia 24/7 yksityisyyttä häiritsemättä. Jos jokin on pielessä, järjestelmä ottaa automaattisesti yhteyden hoitoketjuun.

Vastuuta hyvinvoinnista – Helpompaa huolenpitoa

HoivaTurva on huomaamaton, helposti asennettava ja kotiin mukautuva etäseurantajärjestelmä. Se mahdollistaa turvallisen kotona asumisen eri elämäntilanteissa. Järjestelmä seuraa lähimmäisen hyvinvointia vuorokausirytmiin perustuen ilman rannekkeita ja valvotuksi tulemisen tunnetta. Tämä mahdollistaa edullisemman ja paremman hoitotyön.

 check HoivaTurva valvoo ja ennakoi hoidettavan hyvinvointia ja osaa kertoa, milloin yksin kotona asuva henkilö saattaa tarvita apua.
 check HoivaTurva hälyttää apua automaattisesti, kun kotona asuva ei siihen itse kykene. Esimerkiksi silloin kun hän on kaatunut, pudonnut sängystä tai poistunut asunnosta. 
 check Asennus kuuluu hintaan. Itse laitteisto on huomaamaton ja sopii hyvin osaksi muuta sisustusta. 

 

Kysy lisätietoa
Oletko huolissasi kaatumisista tai läheisesi pärjäämisestä kotona?
HoivaTurva sopii myös sairaalasta kotiutettavan tueksi.
24_nappi Näitä voidaan mm. seurata
• Sängyssä oleminen & unirytmi
• Kaatuminen
• Asunnossa liikkuminen tai liikkumattomuus
• Hygienia ja WC:ssä käynnit
• Ruokailu
• Asunnosta poistuminen
• Ulkoilu
• Kurkkiminen
huutomerkki_nappi Näistä lähtee esimerkiksi hälytys
• Määriteltyjen valvonta-arvojen alittuminen tai ylittyminen
• Liikkumattomuus
• Kaatuminen
• Luvaton poistuminen

iphone_table

OmaTurva-verkkopalvelu
Omaiset voivat seurata asiakkaan päivärytmiä OmaTurva verkkopalvelussa. OmaTurva auttaa reagoimaan pitkän aikavälin muutoksiin, kuten unirytmin muuttumiseen, lääkkeiden vaikutuksiin tai syömättömyyteen.

Ominaisuudet

 

Helppo käyttöönotto

HoivaTurva on vaivaton asentaa ja se soveltuu osaksi sisustusta, jolloin siihen ei liity mielikuvaa valvottuna olemisesta.

 

Passiivinen 24/7 turva

Passiivinen hälytysjärjestelmä seuraa lähimmäisesi hyvinvointia vuorokausirytmin mukaisesti joka päivä vuorokauden ympäri.

 

Nopea reagointi avun tarpeeseen

Poikkeaman ilmetessä, palvelu ottaa yhteyden hoitoketjuun täysin automaattisesti tekstiviestillä. Tämä ei vaadi hoidettavalta mitään toimia.

 

Ei valvottuna olemisen tunnetta

Järjestelmä ei välitä kuvaa, joten siihen ei liity mielikuvaa valvottuna olemisesta.

 

Mukautuu käyttäjän tarpeisiin

HoivaTurva voidaan muokata yksilöllisesti yhdistämällä siihen lähes rajattomasti muita kodin aputoimintoja kuten jääkaappivahti, savu-, tai lämpötilailmaisin ym.

 

Mahdollisuus lisäpalveluihin

Liittämällä HoivaTurvaan liesivahdin ohjauksen sekä savuvaroittimet, järjestelmä reagoi nopeasti alkaviin asuntopaloihin ja näin vältytään vakavilta henkilö- ja omaisuusvahingoilta.

Mitä palvelu pitää sisällään

Näin se toimii
HoivaTurva koostuu keskusyksiköstä ja langattomista antureista. Se mukautuu asukkaan asunnon ja tarpeiden mukaan. Anturit asetetaan ympäri kotia, valvomaan sängyssä olemista, liikkumista tai liikkumattomuutta, kaatumista huoneissa tai wc:ssä sekä ulko-oviin ja tarvittaessa vaikka jääkaappiin. Tunnistimet toimivat täysin taka-alalla. Asiakas ei tarvitse tunnistimia eikä järjestelmään kuulu kameravalvontaa.
hoivaturva_laitteisto
Käyttöönotto
Järjestelmään luodaan asiakkaan käyttäytymismalli asennuksen yhteydessä ja se oppii asiakkaan tavat. Kun jotain odottamatonta tapahtuu, palvelu lähettää varmennetun viestin ennalta määritellyille läheisille tai hoitohenkilökunnalle. Näin kaikki tietävät, milloin on syytä mennä auttamaan. Järjestelmä toimii matkapuhelinverkossa ja käyttää hälytykseen varmennettua (odottaa kuittausta) tekstiviestejä, jolloin hälytys tulee varmasti perille.
Hinnoittelu
Perustoimitus sisältää keskusyksikön ja lisäksi: viisi (5) langatonta lisäanturia, (ovi, liike ja kaatuminen) sekä ohituslukijan valvontojen ohitukseen. Hoidamme myös laitteen asennuksen, käytön opastuksen ja ylläpidon sopimuskauden ajan. Ei muita kustannuksia. Asennuksen yhteydessä asennamme yhteydet e-valvomoon joka hoitaa viestinvälityksen vastaanottajan määrittelemään puhelinnumeroon. Palveluun kuuluu myös OmaTurva-verkkopalvelu, joka on asiakkaan henkilökohtainen vuorokausirytmin seuranta sovellus.
check Helppo käyttöönottö
check Ei tarvetta nettiliittymälle
check 30 päivän rahat takaisin-takuu
check Sopimuksen aikainen tukipalvelu
check Omaisten käyttöoikeus palveluun
148€ /kk sis.alv. Kysy lisätietoja

Näin helposti saat HoivaTurvan käyttöösi

1
 
 
2
 
3
 

Täytä lomake tai soita

asiakaspalveluun numeroon

045 7731 1950

Otamme sinuun yhteyttä ja sovimme

asennusajankohdan sekä käymme

läpi hoivaa tarvitsevan tiedot.

Asennuksen jälkeen opastamme

tilaajan palvelun käyttöön. Laskutus

käynnistyy asennuksen jälkeen.

Tilaa tai kysy lisätietoja

Tilaajan tiedot Hoivaturvan sijoituspaikka
Ota Hoivaturva vaivattomasti käyttöösi. Hoidamme kaiken puolestasi. Soita +358 45 77311950