Behöver du hjälp? Ring +358 45 773 11950 eller skicka ett meddelande Kontakta oss

Kukkatolppa | Seniortek

Du kan tryggt och säkert bo i ditt hem så länge du vill

Blomstolpen ger dig en billig och diskret övervakningslösning som gör det möjligt att tryggt och säkert bo hemma i olika livssituationer. Den övervakar dagligen dina nära och käras välbefinnande och meddelar tydligt om något är på tok. Detta möjliggör billigare och bättre vård. Du får veta mer och kan oroa dig mindre.

Så här fungerar det

Blomstolpen övervakar den boende i det vardagliga livet och meddelar till exempel om eventuella fallolyckor, orörlighet, fall ur sängen liksom om de gått ut ur lägenheten. Det automatiserade larmet ansluter snabbt till vårdkedjan om problem uppstår, utan att den boende behöver göra något själv.

Blomstolpen är lämplig för rörelsehindrade personer, demenssjuka, minnet för de sjuka, personer som nyss blivit utskrivna från ett sjukhus och andra som behöver stöd i vardagen.

 

 Enkelt att komma igång med

Blomstolpen är lätt att installera och smälter in med inredningen, så att man inte får känslan av att vara övervakad.

 Passiv säkerhet dygnet runt

Passivt larmsystem som övervakar dina nära och käras välbefinnande dygnet runt. Systemet skyddar integriteten och vidarebefordrar inte bilder.

 Intelligenta varningar

Vårdsystemet meddelar om fall och andra larm utan att den boende behöver vidta några åtgärder. Larmen kan skickas till exempel till familjen, tjänsteleverantören eller vårdorganisationen.

 Inget behov av armband

Enheten kräver inga larmarmband eller andra tillbehör. Om det behövs kan man skapa en röstförbindelse till den vårdberoende.

 Anpassar sig efter användarens behov

Blomstolpen kan anpassas till den individuella användarens behov genom att kombinera den med ett nästan obegränsat antal andra hjälpfunktioner, som brandlarm, spisvakt, vattenläckage eller temperatur.

 Kostnadseffektiv

Enheten möjliggör en bättre tidsförvaltning och minskar onödiga resekostnader. De intelligenta larmen skapar snabbt en förbindelse med vårdkedjan om problem uppstår, vilket förkortar reaktionstiden.

Kunder

Blomstolpen används i över 30 servicehus och hundratals hem. Blomstolpen är ett smart, enkelt och effektivt system som hjälper boende, vårdanställda och deras familjer

Mottagna larm och bakgrundsinformation

Blomstolpe

Kostnadseffektiv säkerhet

Armbandslösning

Fallolyckor
Lämnar lägenheten under natten (vandring)
Besök till kylskåp
Epilepsi eller sjukdomsanfall
Sömncykelproblem
Liten eller stor lägenhet
Hyrmöjlighet
Glömt att stänga av spisen
Kontroll av rörelse
Optimerar närmsta sjuksköterska till platsen
Betydande förändringar av funktionsförmåga
Möjlighet att använda ett externt larm
Börjä använda Blomstolpen. Vi tar hand om allt åt dig. Ring +358 45 773 11950 Ladda new broacher

Bekanta dig även med dessa

Behöver du hjälp? Ring +358 45 773 11950 eller skicka e-post till myynti(at)seniortek.fi Alla kontakter