FireProtect-palovaroitin havaitsee savun ja äkillisen lämpötilan nousun optisella sensorilla, tarjoten tehokasta turvaa.

Vastuu palovaroittimien ylläpidosta ja toimivuudesta siirtyi asukkaalta rakennuksen omistajalle 1.1.2024 alkaen. Jatkossa asuinhuoneistojen palovaroittimien ylläpitovastuu on siis asukkaan sijaan taloyhtiöllä. Tutustu älykkääseen palovaroittimeen ja sen lisäominaisuuksiin!

Tehokas, helppo käyttöönotto ja monipuolinen toiminta osana Ajax-järjestelmää tai itsenäisenä laitteena.


FireProtect-palovaroitin
havaitsee savun optisella sensorilla sekä äkillisen lämpötilan nousun. Näin ollen se pystyy reagoimaan myös sellaiseen paloon, joka ei muodosta merkittävästi savua. Se on varustettu myös sisäänrakennetulla sireenillä.

FireProtect toimii osana Ajax-järjestelmää tai sitä voidaan käyttää myös itsenäisenä palovaroittimena ilman keskusyksikköä.

Helppo ottaa käyttöön valmiiksi asennettujen paristojen ja kätevän SmartBracket-kiinnitysalustan. Mittaa myös sisälämpötilaa, joka on luettavissa etänä.

 

Kysy lisätietoa

Älykäs ja huoleton paloturva

 

Langaton järjestelmä on helppo asentaa

 

Lisälaitteilla saadaan lisäturvaa asukkaiden tarpeen mukaan

 

Palovaroittimessa on sireeni ja hälytys voidaan ketjuttaa talon muihin varoittimiin. Hälytys voidaan lisäksi lähettää myös mobiililaitteeseen.

 

Laite ilmoittaa heti, jos se poistetaan tai siihen tulee vika.

 

Saatavana huolto- ja ylläpitosopimus, jolloin vastuu laitteista on Seniortekillä

 

Lisälaitteilla saadaan lisäturvaa asukkaiden tarpeen mukaan

Ajax Keskusyksikkö

Ajax Hub 2 Plus on järjestelmän älykäs keskus.  Keskuksen käyttö onnistuu mobiililaitteella tai SpaceControl -kauko-ohjaimella. Ajax Hub 2 Plus yhdistyy Internetiin langattomalla WiFi yhteydellä, langallisella Ethernet-liitännällä tai 4G LTE -dataliittymällä. Keskuksen varavirta riittää 15 tunnin toimintaan sähkökatkojen aikana.

 

Keskukseen voi yhdistää jopa 200 laitetta. Keskus tarkistaa ilmaisimien toiminnan säännöllisin väliajoin kaksisuuntaisella yhteydellä, joten saat välittömästi tiedon vahingoittuneista, vikaantuneista tai poistetuista ilmaisimista. Ajax tukee myös kameravalvonnan helppoa yhdistämistä samaan järjestelmään ja sovellukseen.

 

Ajax Hub 2 Plus tukee 64 erilaista, ohjelmoitavaa toimintatilaa, joita voi tarvittaessa ottaa käyttöön ajastetusti. Voit helposti siirtyä yö-tilaan, jolloin keskus voi sammuttaa kaikki valot ja aktivoida ovitunnistimet sekä ulkotilojen liiketunnistimet. Voit nukkua yösi rauhassa.

LeaksProtect-vesivuotovahti

LeaksProtect-vesivuotovahti on erittäin pienikokoinen ja helposti sijoitettava kosteustunnistin. Sen voi sijoittaa mihin tahansa, missä on riski vuodoille ja vesivaurioille. Vesivahdin muotoilu on täysin symmetrinen, joten valuipa vesi mistä tahansa suunnasta, hälytys lähtee aina välittömästi. Mikäli kiinteistössä on anti-flood -järjestelmä, voi Ajax katkaista automaattisesti veden vuodon sattuessa. Kun vuoto on ohi ja laite kuivuu, se lähettää myös tästä ilmoituksen. Järjestelmään voi liittää enimmillään jopa 200 vesivahtia, jotka ovat nimettävissä, joten tiedät aina tarkalleen, missä ongelma on.

 

Lisäturvat liitettävissä keskusyksikköön:

Murtohälytin

Kameravalvonta

Ilmanlaadun sensori

Ovivahti

Kutsupainike

Jokainen kohde on erilainen, joten nämä ovat räätälöitävissä kohdekohtaisesti. Ota yhteyttä, niin kerromme mielellämme lisää.