Kirjoittaja Seniortek 05.02.2024 0

Ympärivuorokautista hoitoa

Mainiokoti Lapinvuokko on ympärivuorokautista palveluasumista sekä yhteisöllistä asumista tarjoava 50- paikkainen koti Rovaniemellä. Lapinvuokko sijaitsee Seutulanharjulla kauniissa Ounasjoen jokimaisemassa. Hirsinen hoivakoti on valmistunut 2022. Lapinvuokko on kodinomainen ja asiakkaiden viihtyvyyteen on panostettu. Lapinvuokko on myös työpaikka monelle, siellä työskentelee iloinen joukko monipuolisia ammattilaisia.

Teknologia säästää resursseja ja tuo turvaa

Lapinvuokko panosti myös turvallisuuteen ja otti käyttöönsä heti alussa Rovaniemeläisen Seniortekin Seniorturvan. Senioriturva on palvelukeskuksille suunniteltu kokonaisuus, joka yhdistää ensimmäistä kertaa eri valvonta- ja hälytysjärjestelmät sekä hoitajakutsun yhdeksi, helppokäyttöiseksi järjestelmäksi. Järjestelmä ottaa vastuun suuresta osasta rutiininomaista työtä, jolloin hoitajille jää enemmän aikaa asukkaista huolehtimiseen.

Lapinvuokon yksikönjohtaja Johanna Posio on tyytyväinen Seniorturvan kokonaispalveluun. Se on tuonut turvaa asiakkaille ja hoitajille. Hoitajat saavat heti tiedon, kun asiakas tarvitsee heitä tai jotain odottamatonta tapahtuu. Hoitajat voivat myös kutsua lisäapua tarvittaessa. Yö hoidon piiriin kuulumattomat saavat lisäturvaa hälytysrannekkeesta, kertoo Johanna.

Hyvä yhteistyö auttoi onnistuneeseen lopputulokseen

Yhteistyö on sujunut loistavasti Johannan mukaan. Sami Nurmela Seniortekistä kertoi, että uusissa rakennuksissa on usein selektiivi ikkunat, jotka estävät gsm verkon kuuluvuuden. Selektiivilasit ja muutkin rakennuksen eri ratkaisut asettavat hälytysjärjestelmälle erilaisia vaatimuksia jos näitä kaikkia ei ole huomioitu. Seniortekin ammattilaiset osaavat huomioida nämä ongelmat jo järjestelmän valinnassa.  Myös Lapinvuokossa on selektiivi-ikkunat, joten ratkaisuna rakennettiin langaton verkko hoitajien puhelimiin. Seniortekin palvelu saa kiitosta Johannalta, ongelmat ja huolet alussa on ratkaistu nopeasti ja luotettavasti.

Kommentit

Vastaa