Liikuntasalit ja muut julkisen käytön tilat maksimaaliseen käyttöön tilavarausjärjestelmällä

Helppokäyttöinen tilavarausjärjestelmä on ainoa laatuaan Suomessa. Siinä yhdistyvät reaaliaikainen tilavaraus, vuorojen maksaminen sekä kulunvalvonta. Olemme kehittäneet järjestelmän yhteistyössä Asio-Data Oy:n ja Limingan kunnan kanssa.

Näin se toimii

Järjestelmä edellyttää rekisteröitymistä, jonka jälkeen tilavarauksia voi tehdä mobiilisti reaaliaikaisesta kalenterista varaamalla. Maksun jälkeen asiakas saa tekstiviestinä varaustiedot ja ovenavauskoodit kännykkään tai sähköpostiin. Järjestelmä on siis liitetty kulunvalvontaan ja voi avata tiloihin johtavia ovia varatun vuoron aikana ilman, että kohteiden nykyisiä kulunvalvonta- ja lukitusjärjestelmiä tarvitsee muuttaa tai uusia.

 

Testaa palvelun demoversiota tästä linkistä seniortek.demo.asio.fi

Käyttäjätunnus: seniortekdemo
Salasana: 1

 

Katso videoesittely dreambroker.com – seniortek

seniortek_tilanvaraus_puhelin

Kysy lisätietoja: Soita +358 (0)45 773 11950 tai lähetä viesti osoitteeseen myynti(at)seniortek.fi

Virkistys tilat

Saunaosasto

Rovaniemen ydinkeskustassa, Sampokeskuksen ”katolla” tilava (165 m2) ja edustava sauna/kokoustila. Tilat ovat ideaaliset maksimissaan noin 25 henkilölle.

Tunnin vuoro maksaa 10 € / tila.

Varaa

Neuvottelutilat

Kokoustila 3

Moderni kokous- ja neuvottelutila Rovaniemen keskustassa. Juhlavaan tilaan mahtuu yhteensä 50 henkilöä.

Tunnin vuoro maksaa 10 € / tila.

Varaa

Vierailu neukkari

Moderni kokous- ja neuvottelutila Rovaniemen keskustassa. Juhlavaan tilaan mahtuu yhteensä 50 henkilöä.

Tunnin vuoro maksaa 10 € / tila.

Varaa

Kunto- ja liikuntasalit

Kuntosali 1

Pöykkölän liikuntahallissa on 3 lohkoa, joista jokaisen voi varata erikseen. Soveltuvia lajeja ovat salibandy, sulkapallo, koripallo, lentopallo, muutkin pallopelit, voimistelu, kuntopiiri, erilaiset oheisharjoitteet, kuten juoksupyrähdykset, loikat, yms.

Tunnin vuoro maksaa 10 € / tila.

Liikuntasali 2

Kivitaipaleen liikuntahallissa on 2 lohkoa, joista jokaisen voi varata erikseen. Soveltuvia lajeja ovat salibandy, sulkapallo, koripallo, lentopallo, muutkin pallopelit, voimistelu, kuntopiiri, erilaiset oheisharjoitteet, kuten juoksupyrähdykset, loikat, yms.

Tunnin vuoro maksaa 10 € / tila.

Lukusalit

Kirjasto

Lukusali on kohtaamispaikka ja kulttuurikeskus. Lukusali on tarkoitettu lapsille, nuorille, naisille ja miehille. Kirjastossa voit lukea, viettää aikaa, tavata ystäviä ja osallistua tapahtumiin. Kirjaston henkilökunta auttaa sinua, vastaa kysymyksiin ja esittelee kirjastoa.

Tunnin vuoro maksaa 10 € / tila.

Lukusali

Lukusali on kohtaamispaikka ja kulttuurikeskus. Lukusali on tarkoitettu lapsille, nuorille, naisille ja miehille. Kirjastossa voit lukea, viettää aikaa, tavata ystäviä ja osallistua tapahtumiin. Kirjaston henkilökunta auttaa sinua, vastaa kysymyksiin ja esittelee kirjastoa. 

Tunnin vuoro maksaa 10 € / tila.