Kirjoittaja Pasi Nurmela 06.08.2015 0

Seniortek Oy on kevään aikana ollut mukana Kasvupolussa, jossa yritystä on sparrattu kymmenien asiantuntijoiden voimin. Kasvupolku sai huikean päätöksensä tiistaina  9.6. Joensuun Ravintola Kerubissa, kun Seniortek julistettiin Pohjois-Karjalan voittajaksi.

“Kasvavana osana ovat kotona asuvat erikoisryhmät. Eritysryhmien palveluntarjoajat ovat voimakkaasti kasvava asiakasryhmä Seniortek “Kukkatolppa” tuotteelle, joka mahdollistaa, että käyttäjä saa elää elämäänsä ilman rajoituksia. Käymme parhaillaan neuvotteluja aiesopimuksesta Norjaan, joka on tarkoitus allekirjoittaa Narvikissa kesäkuun 15. päivä. Lisäksi kehitämme uusia tuotteita mm. sairaalaympäristössä sovellettavaksi. Kasvunälkää kansainvälistymisen lisäksi löytyy myös kotimaassa,” kertoo toimitusjohtajamme Pasi Nurmela kasvutavoitteistamme.

Seniortek Oy:n patentoidulla teknologialla on hyvät kasvumahdollisuudet. Kehitämme koko ajan uutta. Kasvupolun tuomariston puheenjohtaja ja kokenut yrittäjä Keijo Mutanen sanoo, että tuomaristo korosti erityisesti yrityksen motivaatiota.

“Valintoja tehdessämme puntaroimme niin yritysten kasvumahdollisuuksia kuin tiimin kasvuhalua päästä tavoitteisiin,” Mutanen tiivistää.

Kasvupolulta Seniortek Oy jatkaa valtakunnalliseen KasvuOpen -kilpailuun, ja sparrauksen kautta finaliin. Toivotamme onnea kaikille osallistujille!

Kommentit

Vastaa