Författare Pasi Nurmela 09.11.2015 0

Seniortek Oy har under våren deltagit i Tillväxtstigen, där företaget har sparrats av ett tiotal experter. Tillväxtstigen fick ett stort beslut tisdagen 9/6. på Joensuu Restaurant Kerubissa när Seniortek förklarades vinnare i Norra Karelen.

“En växande del är de specialgrupper som lever i hemmet. Specialgruppers tjänsteleverantörer är ett snabbt växande kundsegment av Seniorteks “Blomstolpe” produkt som gör att användaren får leva sitt liv utan några begränsningar. För tillfället förhandlar vi en avsiktsförklaring till Norge, som ska undertecknas i Narvik den 15 juni. Dessutom utvecklar vi nya produkter, bland annat anpassningar för sjukhusmiljö. Förutom en ökad tillväxt internationellt kan tillväxt också hittas i Finland,” säger vår VD Pasi Nurmela om tillväxtmålen.

Seniortek Oy: s patenterade teknologi har en stor potential för tillväxt. Vi utvecklar hela tiden nytt. Ordförande i Tillväststigens jury och erfarne entreprenören Keijo Mutanen säger att juryn betonade särskilt bolagets motivation.

“När vi gjorde vårt val funderade vi såväl över företagets tillväxtmöjligheter som teamets tillväxtönskan att nå målen”, sammanfattar Mutanen.

Från Tillväxtstigen kommer Seniortek Oy att fortsätta till den inhemska KasvyOpen-tävlingen, och genom sparring till final. Vi önskar alla deltagare lycka till!

Dela artikel

Comments

Lämna ett svar